lauantai 3. joulukuuta 2016

3.s herkkuvinkki




30 - 40 kpl

1 1/2 dl kuohukermaa
300 g tummaa suklaata
100 g voita
1/2 dl sokeria
1-2 rkl vaniljasokeria
1 tl kanelia
2-3 dl kuivattuja pieniä aprikoosinpaloja

pinnalle:
1-2ps (150g) Mariannekarkki-rouhetta
(Marianne Crush)

Kiehauta kerma.
Paloittele suklaa ja sulata kuumaan kermaan voin kanssa.
Lisää sokerit sekä kaneli. Sekoita varovasti, kunnes sokerit ovat sulaneet.
Kääntele lopuksi aprikoosipalat massaan.
Jäähdytä ja anna kovettua jääkaapissa vähintään pari tuntia.
Muotoile massasta "epämääräisen" muotoisia palloja.
Pyörittele pallot saman tien Marianne-rouheessa.
Anna kovettua jääkaapissa yön yli.
Pakkaa lahjarasioihin ja säilytä jääkaapissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti