Teki niin pitkästä aikaa mieli makaronilaatikkoa, mutta kun siihen kuuluu laittaa jauhelihaa, niin en ole moneen vuoteen tehnyt enkä syönyt.
Punaisen lihan syömisen lopetin yli 7 vuotta sitten.
Nyt löysin ohjeen mihin käytetään Härkistä - se on tehty härkäpavuista. siis täysin kasvipohjainen tuote. Onhan se aluksi erilaisen makuista, mutta kun oppii maustamaan, niin varmaankin tulee yksi suosikeistani.
Nyt löysin ohjeen mihin käytetään Härkistä - se on tehty härkäpavuista. siis täysin kasvipohjainen tuote. Onhan se aluksi erilaisen makuista, mutta kun oppii maustamaan, niin varmaankin tulee yksi suosikeistani.
Laitoin tuohon löytämäni ( en muista mistä) ohjeen, jos joku kiinnostui.
Voit muokata sitä omilla mielimausteilla.
Makaronilaatikko
Härkiksestä
1
pieni sipuli
1 pkt härkistä
öljyä paistamiseen
2
tl paprikajauhetta
1 tl currya
mustapippuria myllystä
2
tl kuivattua persiljaa
2 tl kuivattua basilikaa
1 tl
herbamaresuolaa
1,5 dl ruokakermaa tai esim. kaurakermaa
6,5
dl vettä
1 kananmuna (voi jättää poiskin jos tekee
vegaanisen version)
1 pss makaronia
Hienonna
sipuli ja kuullota sitä pannulla öljyssä.
Lisää Härkis ja
mausteet ja paista vielä hetki.
Keitä makaronit puolikypsiksi
(n. 5 min.) suolavedessä.
Valuta lävikössä kuiviksi.
Sekoita härkispaistos ja makaronit ja kumoa ne uunivuokaan.
Sekoita munamaito ja kaada se makaroniseoksen päälle.
Paista
heti 200°C uunissa ( kiertoilma 175°C ) n. 45 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti