sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Kahvia ja skumppaa

Tämä Korona on ihan “syvältä".
Menneellä viikolla Asikkala pääsi valtakunnalliselle listalle koronatartunnoista kun viides (5) tartunta täällä todettiin. Lahdessahan niitä on jo satasen verran ja koko Päijät-Hämeen alueella yli kaksisataa.
Ei ole Urpulan emäntä usein käynyt ostoksilla Lahdessa, hyvin on selvitty Vääksyn kauppojen tarjonnalla. Ja jos jotain puuttuu, niin K-Superin kauppias sitä meille hankkii. Vääksyssä asuu hyviä tyyppejä ja meidän on hyvä täällä asua. ❤️
Tosin poikaa kaipaan, joka asuu pääkaupungissa, sukulaisia itä-suomesta Ranskaan-aksentilla sekä ystäviä - heitä tahtoisin halata. Puhelimet ja jopa kuvapuhelut on käytössä, mutta kyllä se halaus tuntuisi vaan niin mukavalta. 
Lauantaina päätimme treffata ystäväni kanssa ja vietimme parituntisen Vääksyn kanavan ympäristössä.  Wine & Cafe Jokirannan terassilla nautimme lämmintä kahvia, herkullista leivosta sekä kuplivaa ☕ 🥧 🥂. 
Kyllä tuntui kivalta vaihtaa kuulumisia ja nauttia leppoisasta lauantai-iltapäivästä. Olin varustautunut lämpimällä huivilla, joten hieman kolea sää ei kiusannut. Pariin otteeseen yritti ripsutella vesipisaroita, mutta säästymme kastumiselta.

 ❤️Kiitos ystävälleni juttutuokiosta ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti