lauantai 22. helmikuuta 2014

Lauantai 22.2



Kylläpä nukuin hyvin, rankka viikko takana.
Täällä Urpulassa käyn paljon levollisemmalla mielellä illalla unille, ilman stressiä tai huolta huomisesta. On vain hyvä mieli, kun tietää heräävän seuraavana päivänä täältä.

Yöllä oli satanut lunta ja kun päästin Amoren pihalle aamupisulle tihutti taivaalta jo vettä. Lumitöitä ei siis tarvinnut tehdä. Hyvä vain että tuli vettä, sillä piha oli jäästä liukas. 
Käväisimme paikallisella kirpparilla, mistä löysin kolmella eurolla kivan neuleliivin.
Samassa rakennuksessa oli myös "halpiskauppa", mistä löytyi puuvartinen luuta/harja.

Tulihan sitä kyllä muuten hiukan tehtyä pihahommia, kun kopsutimme saunalle menevän laattapolun jäästä puhtaaksi. Ai miksikö ei odotettu sateen sulattamaan sitä. . . . No siksi, kun tänään tapahtui jotain sellaista mitä ollaan haaveiltu ja odotettu useampia vuosia.
Lämmitimme pihalla olevan puusaunan.
Voi sitä hurmoksellista oloa istua kunnon löylyissä,  jopa mies joka ei ennen ole tykännyt käydä saunassa istui levollisena kevyen eukalyptysaromin leijaillessa ympärillämme.

Saunan jälkeen lätkämatsin katsominen onnistui vallan mainiosti löhöillen jäsenet hyytelöinä ja onnellinen hymy naamassa - etten sanoisi nirvanassa. Ja kyllä Leijonien loistava peli piti hyvää fiilistä kehollaan. Lisäksi piste iin päälle oli se, kun mies tarjoili sapuskan matsin jälkeen ( lämmitti eilistä ruokaa tosin, mutta teko se tärkein asia oli ). Minä en tosiaankaan olisi jaksanut keskittyä  sapuskan tekoon.

Täällä oleminen tuntuu niin mukavalta, sydämessä tuntuu hyvältä
Hassua, että joskus ihan itkettää ilosta, kun ajattelee tätä paikkaa. Mä olen tainnut tulla vanhaksi ja tunteelliseksi -vanhaksi ainakin kun Stadin syke ei enää innosta tippaakaan.

Tästä hetkestä on nyt nautittava ja vielä huomisesta aamupäivästä.
Siispä kauniita ja levollisena unia teillekin.
Terveisin  " Urpulaan hurahtanut "

Täältä  löytyy kuvia lauantai-illan huumasta.


*   *   *







1 kommentti:

  1. Kiva kun on mukavaa.
    Mä kyllästyin stadin sykkeesee ja vuonna 1982.

    VastaaPoista